Et medlemskab i Valby Boldklubs Børneafdeling (3år- 12år) koster 800kr. årligt.

Det årlige kontingent betales af eksisterende medlemmer hvert år i marts måned - opkrævning via holdsport.

Indmeldelse af nye spillere sker ved at udfylde formularen under NY SPILLER oppe i hjørnet og trykke INDSEND.

Herefter vil den nye spiller blive oprettet under ”indmeldelse” og modtage en kontingentopkrævning fra Holdsport på 800 kr.

Når de 800 kr. er betalt vil spilleren blive oprettet hos DBU København, få et Valby Boldklub foreningsnummer, blive overført til den rigtige årgang på Holdsport og få et brugernavn og kodeord til Holdsport, hvor spilleren så kan tilmelde sig til årgangens aktiviteter.

Nye medlemmer betaler 800 kr. for 1 år ved indmeldelse, hvis indmeldelsen sker i 3. eller 4. kvartal vil årskontingentet som betales i marts det følgende år blive reduceret med henholdsvis det halve eller en fjerdedel.

Når de 800kr. er betalt modtager spilleren desuden det officielle Valby Boldklub fodboldsæt, bestående af:

- Spillertrøje.

- Shorts.

- Strømper.

Kontakt Tommy Rex til træning eller på mail, så I kan modtage fodboldsættet.

NB. Spillertøjet medbringes altid til stævne eller kamp.

Holdbillede U8
20770339_461612667530756_6437189524105757798_n