Klubnyheder

W1siziisijiwmjavmdgvmtkvohnlmxdyz2m2cv9cyw5uzxjfc3rvci5qcgcixv0?sha=720b8857be6a64e9

Valby Boldklub udvider nedlukningen og aflyser alle aktiviteter frem til 17. januar 2021.

3. januar 2021, 21.08

Som en konsekvens af regeringens og sundhedsmyndighedernes forlængelse af gældende restriktioner, har klubbens bestyrelse besluttet at udvide nedlukningen af klubbens aktiviteter, så den nu løber til og med den 17. januar 2021.

Vi er opmærksomme på det store ønske om at genoptage aktiviteterne og anerkender vigtigheden for socialt samvær og fysisk udfoldelse og vil i de kommende uger arbejde aktivt på, hvordan vi kan komme i gang igen på en forsvarlig måde, så snart det er muligt.

Bestyrelsen følger situationen tæt - og vil orientere hvis der kommer ændringer til ovenstående beslutning.

OG

sø glæder vi os til at se et billede fyldt med aktive børn.

Klubnyheder