Klubnyheder

W1siziisijiwmjavmdgvmtkvohnlmxdyz2m2cv9cyw5uzxjfc3rvci5qcgcixv0?sha=720b8857be6a64e9

VB Nyhedsbrev 11

14. juni 2020, 16.12

Kære Alle

På et tidspunkt hvor der virkelig bliver åbnet op på alle leder, restauranter, storcentre, større grupper, superliga med 500 tilskuere måske flere, udenlandske turister, demonstrationer med mange der er alt for tæt m.v er det vigtigere end nogensinde at vi inden for bredde- idrætten / -fodbolden fortsætter med at overholde reglerne om at holde afstand og håndhygiejne, så det ikke bliver fodbolden der vælter læsset.

Der skal holdes mindst 1m afstand mellem spillere/trænere under samlinger før, under(instruktion) og efter træningen og så vidt muligt under selve træningen – der findes øvelser der fremmer dette. Øvelserne på et meget lille område eller kamp om bolden 1 mod 1 er ikke i den kategori. Kontakt under spilsituationer skal holdes til et minimum (det vil faktisk i almindelighed være tilfældet).

Spillere og trænere skal afspritte hænder før, under (midtvejs f.eks.) og efter træningen.

Bolde skal vaskes med sæbevand efter træningen, i hvert fald om mandagen.

Trænerne skal selvfølgelig afspritte hænder før og efter de håndterer boldene før og efter træningen,

Boldene må ikke berøres med hænder under træningen, der sparkes indspark i stedet for at kaste indkast (også selv om det sidste vil være anderledes under sommerkampene) målmænd skal bruge deres egne handsker.

Og så skal vi i øvrigt i den grad glæde os over at vi nu – allerede i næste uge – kommer til at spille rigtig fodbold.

Det enelige detaljerede sommerbold program forventes klar midt i næste uge

Nyhedsbrev 11.pdf


Klubnyheder