Klubnyheder

Ny SoMe ansvarlig

12. september 2017, 07.50

Hej Forælde og børn i Valby Boldklub Ungdom ?‍?‍?‍?

Jeg hedder Lotte Tovgaard og det er mig, der fremover skal stå for VB Ungdoms sociale medier. Jeg er 24 år og kommer oprindeligt fra Holstebro. Jeg har taget en bachelor?‍? i Markedsføringledelse på BI handelshøjskole i Bergen ??️ og til dagligt arbejder jeg i et markedsføringsbureau på Amager. Min fodboldkarrierer startede som 11-årige i Måbjerg IF og jeg har spillet fodbold on/off siden da.

Min primærer opgave bliver at bestyrer afdelingens Facebook og Instagram side. Jeg vil forsøge med tiden, at vise folk i lokalområdet hvor hyggeligt og rart det er at være medlem i Valby Boldklub Ungdom. ?
Til tider vil I se mig på anlægget eller ude til stævnerne, hvor jeg vil gå rundt og tage lidt billeder ?, og engang imellem optage lidt film til vores Youtube kanal. ?

Skulle der blive produceret klub-materiale med et billede af jeres barn på, vil I blive spurgt om det inden. Og er der forældre som ikke vil have billeder af deres barn på Facebook eller Instagram, skal I blot sende mig en mail med navn og årgang, så tager jeg naturligvis også hensyn til dette.

I forældre kan være med til, at gøre det sjovt og spændende at følge os. Så når I er til stævner eller ude på anlægget på Værkstedvej, så send mig gerne jeres billeder til min mailadresse vbungdomSoMe@gmail.com ?

Jeg glæder mig rigtig meget til samarbejdet! ??‍♀️

Mange hilsner Lotte

Klubnyheder