Nyheder

Sommer nyhedbrev udsendt.

17. juli 2019, 20.33

Kære forældre. 

Vi har netop sendt et sommer-nyhedsbrev ud via Holdsport. Hvis ikke du har modtaget det, så tjek gerne din Spam-indbakken. 


Ny 1. holdstræner

11. juli 2019, 21.52

Bo Thomsen (th) - Ny førsteholdstræner for herrerne


Vi vil gerne byde velkommen til Bo Thomsen eller rettere velkommen tilbage. Bo skal efter sommer være vores nye 1. holdstræner. Udover at have været træner i klubben før, har Bo bl. a. haft Kastrup’s 2. senior i Serie 2, Fremad Amagers U19 hold og Olympia i serie 3.


Det bliver Bo's opgave at udvikle holdet og få det stabiliseret i serie 3 - for, om forhåbentlig ikke så længe, at få bragt det tilbage i serie 2. Omkring holdet vil også være at finde Serdar "Jay Jay" Yatacsi, som spillende assistenttræner og Bo's kæreste Pernille som holdleder.


Vi har lavet en aftale med Bo for de næste 2 sæsoner, med en option om at forlænge med yderligere et år.


Hilsen Bestyrelsen

Ny aftale med Tema Træning

10. juni 2019, 12.32

Valby Boldklub har indgået en aftale med angrebstræner Mikki Nielsen, omkring Tema Træning fra hele efteråret 2019. 

Mikki vil sidst i hver måned tilbyde U9 - U13 1 1/2 timens speciel træning på vores egne baner og i November/December i Hafnia hallen. 

Klubben vil løbende ligge Tema Træning på Holdsport, hvor deltagerprisen vil være 25kr. 

Pigefodbold i Valby Boldklub

19. april 2019, 15.07

Det er med stor glæde at vi kan fortælle, at Valby Boldklub starter en Pigeafdeling op.


Fra onsdag d. 24 april vil der være træning fra kl. 17:00 - 18:00 på vores baner i Valby Idrætspark foran klubhuset.


Vores fokusområder er fællesskab, sammenhold og god fodbold, som også kendetegner den øvrige ungdomsafdeling i Valby Boldklub.


Ved spørgsmål skriv til Johanne på mailen: Pigefodbold@Valbyboldklub.dk


Øvrig informationer om Valby Boldklub, besøg vores hjemmeside: https://ungdom.valbyboldklub.dk/

Køb Valby Boldklubs nye træningssæt.

29. marts 2019, 21.34

DBU Fodboldskole 2019 - Billetsalget er startet.

14. marts 2019, 20.26

Vi holder DBU Fodboldskole i UGE 31, og billetsalget er sparket i gang!


Vil du med til sommerens bedste og sjoveste fodboldaktivitet, så køb din billet her: fodboldskole.dbu.dk

Ny Månedens Spiller sponsor

15. februar 2019, 22.09

Valby Boldklub Ungdom og Is-lands dessertbar har indgået et samarbejde. Så fra marts måned kan trænerne fra U7 - U13 kårer "Månedens Spiller" på sin årgang. 📌 Med titlen følger et gavekort, som kan indløses hos Maria i Is-lands dessertbar på GL. Køge landevej 22. 😋


Spillerne fra de enkelte årgange, vælges udfra kriterierne: kammeratskab, fair play og træningsindsats.


Husk at du kan vise dit Valby Boldklub logo i butikken og 15% på måske københavns bedste is. 🍦

Forældre Bold i Hafnia hallen

28. december 2018, 21.36

Kære forældre.

Hver tirsdag er I velkommen til at spille indendørs fodbold, med nogle af os andre forældre.

Vi spiller hver tirsdag I Hafnia hallen fra kl. 20:00 - 21:00 på bane F2.  Medbring indendørs tøj, kondisko. Der er mulighed for omklædning og bad efter træning.  

Tilmelding er ikke nødvendigt. 

Nybolig stopper sit sponsorat

4. december 2018, 21.25

Nybolig og Valby Boldklub stopper samarbejdet.


Nybolig har oplyst os at man desværre ikke ønsker at forsætte samarbejdet, når kontrakten ophører efter nytår. Det er vi naturligvis kede af, men vi takker Nybolig mange gange for de 3 år, de har været med på sidelinjen.


Det betyder samtidig også, at vi er på udkig efter en ny hovedsponsor, og gerne en sponsor som har interesse i børnefodbold og som vil indgå i et fællesskab med klubben.


Hvis nogen i Ungdomsafdelingen, som kunne tænke sig at hører mere om et hovedsponsorat , kan man kontakte Ungdomsformand Martin Sørensen eller klubbens kasserer Tommy Rex.


 http://ungdom.valbyboldklub.dk/klub/valby-boldklub/sider/bliv-sponsor

Kim går på fortjent juleferie

26. november 2018, 20.11

Da aktiviteten i klubben i forhold til træningen er faldne, og flere af holdende rykker indendørs, vil Ungdomsafdelingens opsynsmand Kim Hansen, holde en velfortjent juleferie til efter Nytårsstævnet midt i Januar. Dette vil ikke betyde at han ikke kan kontaktes af trænerne, men andre henvendelser må gerne ske til bestyrelsen eller undertegnet 


Bh. Martin Sørensen

DBU Fodboldskole 2019 - Billetsalget er startet.

25. november 2018, 20.24


Vidste du, at klubben i sommerferien bliver forvandlet til én stor fodboldfest? Vi afholder DBU Fodboldskole i uge 31, hvor vi fylder græsplænerne med glade fodboldbørn i en hel uge med masser af nye og sjove træningsøvelser.

Køb din billet til DBU Fodboldskole 2019 inden det officielle billetsalg går i gang. Kom forrest i køen, når vi åbner for forsalget tirsdag den 27. november kl. 10.00. 

På fodboldskolen får du:
- Fem dage med fodboldtræning fra kl. 9.00 - 15.00. 
- Nyt og forbedret træningsprogram, der tager udgangspunkt i DBUs nye børne- og ungdomstræneruddannelse
- Tøjpakke fra hummel 
- SELECT-bold
- Drikkedunk
- Diplom

Prisen for det hele er kun 869 kr. og du køber din billet lige her: https://fodboldskole.dbu.dk/for-deltagere/tilmelding/?Guid=BFA41A73-FD30-4523-9669-EBEB8AA3D09A


U10 fik ny tøjsponsor

15. oktober 2018, 20.55

Vores U/10 drenge har netop modtaget disse flotte træningsdragter, sponseret af Ulefos /AS. “Da jeg blev spurgt om Ulefos ville sponserer nye træningsdragter til VB U/10 kunne jeg kun sige ja. Vi ved at sport og samvær med kammeraterne er vigtigt for børns trivsel. 

Vi er som virksomhed rigtig glad for at kunne gøre så mange drenge glade og ønsker tillykke med det flotte tøj” Siger Henrik Just, adm. Direktør Ulefos A/S. 


Der skal lyde en stor tak fra hele trænerstaben og børnene omkring U10 Hvis flere forældre eller virksomheder også vil støtte deres barns årgang, så hører vi gerne nærmere


Udsættelse af Generalforsamlingen til nyt klubhus er taget i brug

24. juli 2018, 21.07

Ifølge vedtægterne skal Generalforsamlingen afholdes inden udgangen af maj måned. Bestyrelsen har hele tiden haft en ambition om at dette års Generalforsamling skal afholdes i vores nye klubhus. Dette skulle efter planen for længst været taget i brug. Uoverensstemmelser mht. den indvendige vægfinish har gjort at færdiggørelsen har trukket ud. Vi har et håb om, at huset nu står klar inden vi går på sommerferie. Da vi samtidig ikke har fået brugsaftale med Københavns Kommunes Kultur og Fritidsforvaltning, og dermed ikke har grundlaget til at lave et budget for det kommende år, har bestyrelsen valgt at udsætte Generalfor­samlin­gen til vi er på plads i vores nye klubhus samt fået en brugsaftale.


Bestyrelsen


Københavns bedste hjemmebanestævner?

24. juli 2018, 21.07


Kære {{ Forældre }} 


Vi har rigtig meget brug for jeres meninger med det vi laver i Valby Boldklub.  Derfor har vi Facebook siden: Forældregruppen for VB Ungdom. Med den prøver vi at diskuterer hvordan vi gør tingene, på de bedst mulige måder for jeres børn. 


NB. Gruppen er uforpligtende, men den kræver at man søger om medlemsskab på  gruppens side. Lige nu skal vi snakke lidt om vores hjemmebanestævner og hvordan vi sikre at stævnerne holder et højt niveau, samtidigt med at vi gør det nemt for os selv. 


Så hvad skal der til så vi sikre, at Valby Boldklub afholder nogle af DBU Københavns bedste hjemmebanestævner 👌


Kunne det være:  • Skal der lægges mere info på hjemmesiden  

 • Skal klubben kommunikerer mere ud via holdsport. 

 • Kan forældrene selv gøre mere  

 • Skal der være hoppeborg og andre aktiviteter end fodbold.


Bland dig gerne i debatten 🤗


Status på klubhuset

24. juli 2018, 21.07

Vi skriver slutningen af april, vi har forlængst startet forårssæsonen, og efter planerne skulle vi allerede have taget vores nye klubhus i brug.
Det har vi ikke, så hvad er det lige vi venter på?


Pga diskussioner vedrfinishing på klubhusets indvendige vægge - lige fra omklædningsrum, til køkken, toiletter og fællesrum er færdiggørelsen af klubhuset nu udskudt med op til 60 dage.

Da vi ikke var tilfredse med den løsning arkitekter og Københavns Kommunes Økonomiforvaltning stillede os i udsigt, har det forårsaget, at der skal findes en ny løsning.


Vi er i øjeblikket i positiv dialog med Københavns Kommunes Fritidsforvaltning omkring en bedre løsning. De endelige detaljer er endnu ikke på plads, så vi kan endnu ikke melde en overtagelsesdato ud.


Løsningen vi kommer frem til, vil blive dækket af Økonomiforvaltningen og kommer ikke til at ligge klubben til last.


Vi stiler efter at holde en indvigelsesreception i august måned med deltagelse af bla. Overborgmester Frank Jensen og kultur- og fritidsborgmester Niko Grünfeld - altså efter, at vi har taget huset i brug.


Vi håber på, at der er forståelse for forsinkelsen og opfordrer til både tålmodighed og overbærenhed med de besværligheder dette medfører. 


Når vi ved mere, melder vi de endelige datoer ud - både for ibrugtagningen og receptionen.


Med venlig hilsen


Bestyrelsen
Beklager!

6. april 2018, 08.09

Vi skal være de første til at beklage den kaotiske overgang til foråssæsonen og alt den rod med træningstider og banefordeling.


Desværre er det ikke en situation vi selv er herre over. Samtidigt skal det understreges, at det intet har at gøre med at vi skal fraflytte Værkstedsvej. Grunden er den ganske enkle at både efteråret, vinteren og den kolde og våde start på foråret har bevirket, at vores idrætsanlæg ikke er tørre nok til at der kan optegnes baner og spilles herpå. Dette er pt. noget der rammer størstedelen af klubberne i København.


Valby Idrætspark kæmper fortvivlet for at tilfredsstille så mange som muligt, mens vi forsøger at få det bedste ud af det. Klubben har sat alle ressourcer ind på at sørge for vores hold. Pt. koordinere Bjarne de ungdomstider og muligheder vi har. Max tager dig af seniorafdelingen og Tommy indgår i den fremtidige koordinering og prioritering i Valby Idrætspark. 


Vi appellerer til overbærenhed og forståelse for situationen og de tider vi får tildelt


Mvh.


Bestyrelsen   

Kong vinter

11. august 2018, 16.16


Kære forældre.


Kong Vinter har været hård ved alle os københavnske klubber. Besked fra Valby Idrætspark: - Efter at have gennemgået alle træningsgræsbaner er det blevet besluttet, at alle græsbaner i Valby Idrætspark først åbnes senere, måske bliver det mandag d. 9. april. 


Åbningen udsættes fordi der desværre stadig er mange steder med synligt vand på banerne, og med en så stor vandmætning vil bare en lille byge sætte områderne under vand. Ydermere ligger jordtemperaturen kun lige over frysepunktet på ca. 1 grad. 


Der kommer ikke vækst i græsset, før jordtemperaturen er over 6-7 grader, så det græs, som slides af nu, kommer ikke igen. Der vurderer løbende banernes stand, og vi får besked når der gives grønt lys.


Så vi beder om tålmodighed derude...


Hjælp ønskes.

11. august 2018, 16.17


Hjælp ønskes: Arbejdsweekend lørdag den 10/3 fra 10 - 13.


Kom og giv en hjælpende hånd med når vi på lørdag den 10/3 går i gang med at "pakke klubhuset ned". I første omgang er det vores materialer der skal pakkes ned, så vi er klar til at tage hul på den nye sæson i Valby Idrætspark.


Vi mødes i klubhuset kl. 10.00


Hilsen Bestyrelsen


Streetfodboldskole i vinterferien i Hafnia Hallen

7. februar 2018, 19.38


Har du lyst til at lære freestyle, panna og street fra nogle af Danmarks bedste? - Er du mellem 9-14 år?

Så tilmeld dig MS Freestyles streetfodboldskole, der afholdes i samarbejde med Hafnia-hallen! Du bliver instrueret af spillere fra det danske freestyle fodboldlandshold, som har mange års erfaring med hvordan man bedst lærer både nemme og svære tricks. Streetfodboldskolen indeholder et helt specielt program, som du ikke finder andre steder – Vi går i dybden med, hvordan du bedst snyder din modstander i panna, hvordan du lærer enkle og mere avancerede freestyle tricks, samt hvordan du bedst finter dig forbi en modstander i et spil 3v3 eller 4v4. Alle tingene er med til at udvikle din teknik, og hjælper dig med at blive en bedre fodboldspiller, samtidig med at du har det sjovt!

Fodboldskolen løber over 2 dage d. 12.+13. februar begge dage fra 10.00-15.00. (Det er muligt at komme i hallen allerede fra kl. 9.00)

Prisen er 499 kr. for begge dage (+ billetgebyr) Derudover er der mulighed for at tilkøbe frokost inkl. juice til 50 kr. pr. dag. (Du kan vælge billettypen inkl. frokost)

Ændringer i Børneturneringen

13. januar 2018, 10.11

DBU har netop udsendt en mail omkring ændringer i Børnetuneringen fra foråret 2018

Læs mere her: https://www.dbukoebenhavn.dk/nyheder/2018/januar/borneturnering


Afskedsreception og Nytårskur lørdag den 27. januar

5. januar 2018, 19.57


Valby Boldklubs Nytårsstævne

27. december 2017, 13.33

Husk at tilmelde jer Valby Boldklubs årlige indendørs Nytårsstævne i Valby Hallen D. 13 jan. 

Der kommer løbende info om stævnet og stævnestart.  

Tilmeldning foregår via Holdsport.

Valby Boldklub indgår Partnerskab

13. december 2017, 08.31

Valby Boldklub bliver en del af DBU's TopCenter projekt og bliver Partnerklub med Brøndby IF


DBU har lanceret et 3 årigt talentudviklingdprojekt. Målgruppen er spillere med "særlige kvalifikationer" i alderen fra 8 - 11 år (U9 - U12). Af dem skønnes der på landsplan at være 600 af pr årgang. En årgang er på ca 14.000 spillere. Konceptet er at en spiller med "særlige kvalifikationer" bliver tilbudt ekstratræning, i form af en dags træning om ugen i en, af DBU udpeget, TopCenterklub. Valby Boldklub har i processen kunne vælge mellem 2 TopCentre drevet af hhv. FCK og Brøndby IF.


I udvælgelsen af TopCenter har Valby Boldklub haft nedsat et udvalg og involveret de trænere der har haft lyst. Vi har været til fælles informationsmøder hos de 2 TopCentre fulgt op af møder hvor kun Valby Boldklub deltog. I vores valg af TopCenter har vi lagt vægt på, at finde det Topcenter der passer bedst til vores værdier. Valget er faldet ud til Brøndby IF's fordel, der hele vejen igennem har udvist den største omsorg for spiller og forældre. Vi bliver dermed partnerklub med Brøndby IF.


For Valby Boldklub er det vigtigt også at kunne tilbyde god fodbold. Vi mener, at vi ved at indgå i projektet, dels sender et godt signal, men også at vi kan højne niveauet i den daglige træning idet vi med partnerskabet vil få tilbudt trænerkurser samt adgang til deres database med træningsøvelser.


Om samarbejdet med Brøndby IF skal udvides vil tiden vise. Vi har nedsat et udvalg der vil følge udviklingen og holde løbende kontakt med TopCentret.


Man kan læse mere om DBU's Topcenterprojekt her:https://www.dbu.dk/~/media/files/dbu_broendby/talenttraening_drenge/topcenter_folder_2017.pdfC- Licens for alle

19. november 2017, 16.22

Kære forældre


Nu har I igen muligheden for at blive meget klogere på jeres barn fodboldtræning.  Valby Boldklub tilbyder helt gratis, 2 forskellige DBU kurser i vores eget klubhus.  - Datoerne er d. 12 & 14 december og der er tilmelding via Holdsport. 


Vi håber at se så mange af jer som muligt.  - Det tager kun 3 timer

WOW - Ny hjemmeside

8. november 2017, 21.14

Besøg vores nye hjemmeside på www.valbyboldklub.dk/ungdom

JULEGAVE IDÈ MED RABAT

2. november 2017, 20.17

Står du og mangler en julegave ide til bedsteforældrene der har alt? - Så er et billede af familien og de kære børnebørn da lige sagen.?


Hos Gitta Friis - Fotograf, får Valby Boldklub 2 ekstra digitale billeder med gratis, hvis I skriver koden "Valby Boldklub" når I booker tid.


Priserne er følgende (+ 2 ekstra digitale billeder, specielt for Valby Boldklubs medlemmer):
Bronze pakke - inkluderer fotografering og 4 digitale billeder - 950 kr.
Sølv pakke - inkluderer fotografering og 10 digitale billeder - 1.300 kr.
Guld pakke - inkluderer 12 digitale, 2 stk. A4 pring og 2 stk. 10x15 print - 1.850 kr.


Der er få tider tilbage lørdag formiddag d. 11/11 og flere tider i løbet af hele dagen lørdag d. 9/12.


Skriv på foto@gittafriis.dk eller send en besked på facebook på siden Gitta Friis - Fotograf. Husk at skrive "Valby Boldklub" for at benytte tilbuddet. 


Mit arbejde kan ses både på facebook og på www.gittafriis.dk


Glædelige julehilsner ?
Gitta Friis

Undgå at kører forgæves i fremtiden

26. oktober 2017, 20.29

Hej Forældre

Undgå at kører forgæves til udebanestævner eller kampe i fremtiden. Med DBU appen. kan I nu modtage push beskeder så snart en kamp flyttes eller aflyses.

Så nemt er det:


 1. Hent DBU app'en til din smartphone

 2. Log ind

 3. Tryk på tuneringer

 4. Søg på Valby Boldklub

 5. Find jeres årgang og hold

 6. Tryk på notifikationeri hovedmenuen

 7. Tryk på Mine hold og aktiver blandt andet kampændringer

 8. Nu modtager I bedskeder fra DBU

Med de her beskeder kan vi være mere fælles om, at minde hinanden om ændringer så ingen i fremtiden kører forgæves.

*Vi har lavet en lille film, som netop nu ligger på vores Facebook side og Instagram profil. Filmen beskriver fremgangsmåden som det ovenstående.

Trænermøde - Forældre træner børnene

24. september 2017, 13.46

Tirsdag d. 3/10 er der trænermøde i klubhuset fra. kl. 17.00 - 18.30

I forældre bedes stå for træningen.


Tillykke med fødselsdagen Henrik

23. september 2017, 12.37

I dag er det Henriks fødselsdag

Hurra! Hurra! Hurra!
Han sikkert sig en gave får,
som han har ønsket sig i år,
og dejlig chokolade med kager til

Hvor smiler han, hvor er han glad
Hurra! Hurra! Hurra!
Men denne dag er også rar,
for hjemme venter Signe og børnene
med dejlig chokolade med kager til

Og når han hjem fra fodbold går
Hurra! Hurra! Hurra!
Så skal han hjem og holde fest,
og hvem der kommer med som gæst,
får dejlig chokolade med kager til

Til slut vi råber højt i kor
Hurra! Hurra! Hurra!
Gid Henrik længe leve må
og sine ønsker opfyldt få,
og dejlig chokolade med kager til

MVH. Valby Boldklub Ungdom

Nu falmer skoven trindt om land.

18. september 2017, 21.55

Mørket banker på:

Vi går stille og roligt den mørke tid i møde hvilket betyder, at flere 7 mands kampe skal spilles tidligere, og at vores 1. Hold, i ny og næ møder tidligere ind. - Ungdommen er naturligvis også velkommen til begynde træningen tidligere.

Alle trænere og holdledere får besked af Max Mestour, hvis træningen bedes slutte før tid eller vi skal rykkes rundt, til et andet sted på anlægget.

Fra græs til kunstgræs:

Som udgangspunkt, spiller vi på anlægget til efterårsferien. (plus/minus en uge.) Men I skal vide, at der bliver arbejdet hårdt i kulissen på, at sikre vore årgange de bedste forhold på Købehavns Kommune baner i vinterperioden.

Fra U5 til U7 foregår træningen indendørs og fra U8 til U15 spilles der udendørs.

Så snart programmet ligger klart, får årgangens holdledere besked.

Afslutningsfest & Facebook gruppe

En god tradition i ungdomsafdelingen, er afslutningsfesterne for børnene.

For alle socialministrene har vi Facebook gruppen: Forældregruppen for VB Ungdom

Her bedes alle socialministre være medlem, så vi på kryds af tværs af årgangene, kan komme med input til festerne. Eller hvis I forældre har spørgsmål, til lån af klubhus eller økonomien.

– Afslutningsfesterne er ikke en træneropgave.


Er kampen udsat?

16. september 2017, 09.04

Det er altid en god ide at tjekke DBU appen, op til weekendernes stævner. Vi oplever desværre nogle gang, at spilletidspunkterne rykkes eller at modstander hold melder afbud.

Oplever du ændringer i forhold til Holdsport, så giv venligst træneren eller holdlederen besked.

Bh. Martin Sørensen

Træning aflyst

13. september 2017, 20.56

Besked til U8 - U9 - U10 - U11

Træningen i morgen torsdag, er aflyst pga. for meget vand på banerne.


Boldedrenge til 1. holdets kamp

12. september 2017, 07.51

I lørdags spillede 1. herrerne en spændende kamp mod FC Græsrødderne - hvor 6 seje ungdomspillere stillede op som bolddrenge. Trods en flot indsats og en halvlegsføring på 1-0, tabte vi desværre 2-3.


Magnus har fødselsdag

12. september 2017, 07.49

Magnus har fødselsdag og det har han jo og det er idag
Magnus har fødselsdag og det har han jo idag.
Og hør nu her, hvordan vi alle synge vil, og hør nu her, hvordan vi synge vil:
Tra la la la la la la la, tra la la la la lala la la
tra la la la la la la la, tra la la la la

Stort tillykke Coach Magnus ??Facebook Forever

30. august 2017, 20.31

Hej

Vi har samlet de 4 roller i to forskellige grupper på Facebook. Er du god til hjemmesider, har vi også en gruppe til det.


 1. Træner, assistenter og holdleder: VB Træner Team

 2. Socialministre: Forældregruppen VB UNGDOM

 3. Webmaster: VB hjemmeside

Meld jer ind i grupperne og gør en forskel i Ungdomsafdelingen. TAK

Konkurrence

12. september 2017, 07.49

KONKURRENCE

#Konkurrence #Barcelona #Vind #Valbyboldklub

Vi er i gavehumør! ??
Kender du en lille Messi, som vil blive glad for denne dragt?
Vi giver en heldig Barcelona fan muligheden for at vinde dragten. (Str. 152). ?

Det eneste du skal gøre for at deltage:

? Like opslaget
? Skriv hvem du vil give dragten til

Del gerne opslaget, men det er ikke et krav for at deltage i konkurrencen.

Vinderen bliver fundet d. 15. september.

Konkurrencen er hverken en del eller sponsoreret af Facebook.Ny SoMe ansvarlig

12. september 2017, 07.50

Hej Forælde og børn i Valby Boldklub Ungdom ?‍?‍?‍?Jeg hedder Lotte Tovgaard og det er mig, der fremover skal stå for VB Ungdoms sociale medier. Jeg er 24 år og kommer oprindeligt fra Holstebro. Jeg har taget en bachelor?‍? i Markedsføringledelse på BI handelshøjskole i Bergen ??️ og til dagligt arbejder jeg i et markedsføringsbureau på Amager. Min fodboldkarrierer startede som 11-årige i Måbjerg IF og jeg har spillet fodbold on/off siden da.Min primærer opgave bliver at bestyrer afdelingens Facebook og Instagram side. Jeg vil forsøge med tiden, at vise folk i lokalområdet hvor hyggeligt og rart det er at være medlem i Valby Boldklub Ungdom. ?
Til tider vil I se mig på anlægget eller ude til stævnerne, hvor jeg vil gå rundt og tage lidt billeder ?, og engang imellem optage lidt film til vores Youtube kanal. ?Skulle der blive produceret klub-materiale med et billede af jeres barn på, vil I blive spurgt om det inden. Og er der forældre som ikke vil have billeder af deres barn på Facebook eller Instagram, skal I blot sende mig en mail med navn og årgang, så tager jeg naturligvis også hensyn til dette.I forældre kan være med til, at gøre det sjovt og spændende at følge os. Så når I er til stævner eller ude på anlægget på Værkstedvej, så send mig gerne jeres billeder til min mailadresse vbungdomSoMe@gmail.com ?Jeg glæder mig rigtig meget til samarbejdet! ??‍♀️Mange hilsner Lotte