Om Trænerbanken

Velkommen til trænerbanken

Meningen med banken er at vores trænere løbende kan hente inspiration til deres ungdomstræninger. På siden ligger alt fra DBU, DGI og spændende Youtube klip.

Valby Boldklubs egne blå tråd og træningsslides vil også være tilgænglig som pdf og download.

Er du besøgende fra en anden klub og låner vores materiale, må du gerne krediterer Valby Boldklub

Tak og god træning :)

Ekstra fordele

Som træner eller assistent tilbyder vi nogle ekstra fordele:

Gratis deltagelse ved C-Licens - Hummel træningstøj  - Tilbud om Superliga billetter - Tilbud om billige Landskamp billetter - Invitation til Senior afd. Afslutningsfest, samt en julegave fra klubben.

- Invitation til Walther Larsen cup.  *Et internt Valby Boldklub sommer stævne i sommerferien (7mandsfodbold)

- Invitation til Nytårsstævnet . *Et internt indendørs/kunstgræsstævne for seniorafdelingen i starten af året.