Hjemmebanestævne

Sådan holder vi hjemmebanestævne:

2 uger før stævnet

Ved træningen: Sørg for at gøre alle børn og forældre opmærksomme på, at nu kommer der et hjemmebanestævne og at der er brug for hjælp fra forældrene for, at børnene får et godt stævne (læs: bag nogle kager!).

På HOLDSPORT: Opret tilmeldingsfunktion for at medbringe kage og for at stå i boden.

1 uge før stævnet

På HOLDSPORT: Send en reminder til forældrene om, at stævnet kommer og at der er brug for både kagebagere og forældre til at stå for salget ved selve stævnet. Brug eventuelt denne skabelon til brev

Træningen før stævnet

På HOLDSPORT: Tjek hvem som kommer og se om deres forældre har tilmeldt sig til enten at bage kage eller stå i boden.

Ved træningen: Mind alle om vigtigheden af at hjælpe ved stævnet, så børnene får en god dag og de andre klubber ser hvor gode vi er i Valby Boldklub. Husk at minde alle om at møde tidligere end ved udebanestævner.

- Sørg for at få aftalt hvem som tager sig af stævneledelsen (holdlederen) og hvem som tager sig af holdet (trænerne).

- Tjek stævnekittet - det er en kasse, som står i ungdomsskabet, og se om alt er der.

- Aftal hvem som kan tage imod betalinger via mobilepay ifm. kageboden.

Lige før stævnet

Stævnelederen printer kampprogrammet ud fra DBU’s hjemmeside i ca. 10 kopier

Det findes her

Ved stævnet

- Stævneleder: Find stævnekittet frem og sæt banerne op. Tag imod de gæstende hold og del kampprogrammet ud. Hjælp forældrene med kaffe og kagebod.

- Forældre (og trænere): sæt kaffe over og sæt kageboden frem.

- 15 minutter inden kampstart: Stævneleder indkalder holdledere fra alle klubberne og holder møde, hvor man tjekker om alle er kommet og gennemgår kampprogrammet.

Vær forberedt på at lave ændringer, hvis der mangler nogle hold

Rigtig godt stævne.

Hjemmebanekage

Økonomien:

Sodavand afregnes med klubbens kasserer.

Overskuddet går til årgangen selv og pengene opbevares af den stævne ansvarlige - årgangens
Socialminister eller Holdleder.

Overskud: MobilePay til den ansvarlige plus kontanter i kassen udover start byttepengene minus afregning for solgte sodavand, 10 kr. per vand sendes via MobilePay til Valby Boldklub på 51538377,